Vakolás

AKÁR

3.000.000 Ft

állami támogatással!

A falak, pillérek, födémek felületei csak ritkán maradnak felületképzés nélkül. A vakolatok nedves eljárással készülő, habarcs anyagú felületi bevonatok, melyek a falak, pillérek mennyezetek felületeit borítják. A vakolatoknak többféle rendeltetése van. Külső és belső védelmet biztosítanak az épületek, építmények falainak a hőhatásokkal (hideg-meleg) szemben, védik a szerkezeteket a különböző hatásoktól, elrejtik a nyers felületi egyenetlenségeket, továbbá aljzatát képezik a különböző festéseknek, burkolatoknak.

A vakolóhabarcsokat kötőanyag, adalékanyag és víz, illetve egyéb kiegészítő adalékszerek keveréke alkotja. Alkalmazott kötőanyagok alapján a következő vakolóhabarcsokat különböztetjük meg:

  •   mészhabarcs
  •   cementhabarcs
  •   szárító, és lélegző vakolatok (WTA minőségben)
  •   műgyanta alapú vékonyvakolat

Kérdése van? Hívjon minket:

+36 70 451 1899

A vakolás lehet egyrétegű vagy többrétegű, elhelyezkedésük szerint pedig beltéri és kültéri. Függetlenül attól, hogy családi házról vagy más jellegű épületről van szó, a vakolás jelentős részét teszi ki az építkezési időnek. A megfelelő felhordás és száradás akár napokig is eltarthat így, erre lehet kiváló megoldás száraz habarcs használata (gyárilag előre kikevert por) amely különféle javító adalékokat tartalmaz és elég hozzá vizet keverni és máris használható.

A vakolatok szerepe hőszigetelés szempontjából is rendkívül fontos. Külön erre a célra kifejlesztett hőszigetelő nemesvakolatokkal javíthatók a falszerkezetek hőtechnikai tulajdonságai.

Kérjük, pontosan adja meg az e-mail címét, hiszen válaszunkat ide fogjuk küldeni!

Kérjük válassza ki, miben lehetünk a segítségére!

Kérjük, a lenyíló listából válassza ki, mely szolgáltatásunkkal kapcsolatban érdeklődik!
Kérjük, írja le miben segíthetünk!

Kérdése van? Hívjon minket:

FALAKY SÁNDOR

+36 70 451 1899

info@falakyestarsakft.hu

Vakolással kapcsolatos
Referenciáink