Szobafestés, mázolás, tapétázás
Gépi glettelés/csiszolás/festés

AKÁR

3.000.000 Ft

állami támogatással!

A lakásfelújítás a szobafestés, a mázolás és a tapétázás munkálataival lesz teljes. Szakembereink tudása megfelel a legmagasabb elvárásoknak is, így nyugodtan ránk bízhatja a különleges odafigyelést, kreativitást kívánó munkákat is. Az általunk nyújtott 5 év teljes körű garancia természetesen itt is érvényes!

A szobafestés – mint minden munkafolyamat – a tervezéssel kezdődik. A lakás gyors kimeszelése helyett ügyfeleink ma már komoly elvárásokkal érkeznek a festést illetően. Szeretnék, ha a különböző helyiségek falainak színe igazodna a mai trendekhez, ugyanakkor az általuk megálmodott stílust képviselné, amely az enteriőrhöz is passzol.

A festékgyártás fejlődésével egyre többféle felületet tudunk már létrehozni a falakon. Szobafestőink ragaszkodnak a minőségi munkához, és örömmel fogadják a kihívásokat.

Kérdése van? Hívjon minket:

+36 70 451 1899

Mázolás – A lakásfelújítás során nem maradhat el a fűtéscsövek, és nyílászárók mázolása sem. Az állagmegóvás rendkívül fontos, hiszen a szakszerűen elvégzett mázolás éveket nyerhet Önnek egy komolyabb felújítás, beruházás előtt.

A fa ablakkeretek, és ajtók esetében a rég bevált zománcfesték helyett választhatunk olyan pácot, amely felfrissíti a fa erezetét, és színét, így sokkal természetesebb hatást érhetünk el.

Tapétázás – Bár a színes falfestékek térhódításával a tapéta kissé háttérbe szorult, a tapétázás továbbra is izgalmas választás a falak fedésére. A tapéták mintázata nem egykönnyen kivitelezhető falfestéssel, a habosított, vagy fűrészporos anyagok pedig változatos felületek képzésére alkalmasak.

Számtalan anyagú, színű és mintájú tapéta közül választhatunk. Lehet vidám, mesefigurás, vagy akár exkluzív selyemtapéta, kérhetjük bordűrrel, stukkóval vagy nélküle. A lehetőségek tárháza szinte végtelen.

Ha eldöntötte, milyen hangulatú otthonra vágyik, örömmel segítünk hozzá megtalálni a megfelelő színt és burkolati anyagot!

Kérjük, pontosan adja meg az e-mail címét, hiszen válaszunkat ide fogjuk küldeni!

Kérjük válassza ki, miben lehetünk a segítségére!

Kérjük, a lenyíló listából válassza ki, mely szolgáltatásunkkal kapcsolatban érdeklődik!
Kérjük, írja le miben segíthetünk!

Kérdése van? Hívjon minket:

FALAKY SÁNDOR

+36 70 451 1899

info@falakyestarsakft.hu

Szobafestéssel, mázolással, tapétázzássál kapcsolatos
Referenciáink