Hideg, meleg burkolás

AKÁR

3.000.000 Ft

állami támogatással!

Otthonunk hangulatát és kinézetét a burkolat jellege alapvetően meghatározza. A legtöbben úgy gondolják, hogy a burkolás egyszerű folyamat, amelyhez csupán a megfelelő gépek kellenek a méretre vágáshoz, és némi ragasztó a rögzítéshez. Ezek valóban szükségesek hozzá, ám korántsem ennyire egyszerű a dolog. Különböző termékek sorolhatók a meleg és a hideg burkolatok családjába.

Kérdése van? Hívjon minket:

+36 70 451 1899

Hideg burkolatok (ellenállóbbak, keményebbek ezért főleg kültéri burkolásra alkalmasak)

 • csempe
 • járólap

Meleg burkolatok (lágyabbak, többféleképpen is bedolgozhatók, főleg beltéri burkolásra ajánlottak)

 • laminált padló

Ezek közül a megoldások közül nem mindegyik közismert, van olyan, ami már kezd kimenni a divatból. (Lakásokban pvc padlót már nem nagyon látunk.)

Ha nagyon le akarjuk egyszerűsíteni a dolgokat, akkor azt mondhatjuk, hogy a melegburkolás során lerakott padló tartja a hőt, nem kell félni a felfázástól, ha zokni nélkül mászkálunk rajta.

A választott burkolat mellett a rögzítéshez szükséges anyagok is fontosak mind minőség, mint a kiválasztott stílus szempontjából. Az állapot megóvása érdekében, a stabilitás érdekében a megfelelő burkolati alapozás és rések szigetelése elengedhetetlen. A legjobb anyagok felhasználása mellett, az időtállóságot is biztosítjuk.

Szolgáltatások:

 • Csempézés, vizesblokkok hidegburkolata
 • Konyhák, konyhaburkolatok kialakítása
 • Járólapok, fali lapok szakszerű felrakása
 • Padlóburkolás laminált padló lerakása
 • Homlokzati burkolóelemek felrakása
 • Vízzáró burkolatok készítése
 • Lépcsőburkolatok,
 • Kültéri fagyálló burkolatok lerakása

 Mit csinál a hidegburkoló?

Az 1980-as, sőt még a ’90-s években is, a hidegburkolás a kőműves munka része volt, amit a kőműves végzett. Ez mostanra megváltozott, hiszen rengeteg új anyag és technológia jelent meg a hidegburkolás terén, és ezek szakszerű alkalmazása, az igényes kivitelezés külön szakmává vált. Ma már a hidegburkoló szakember végzi a járólapok, csempék lerakását.

Mivel a hidegburkolás önálló szakma, így megfelelő szakképzést, és a rohamosan fejlődő technológiák miatt folyamatos továbbképzést igényel. Aki hosszú távon szeretne gyönyörködni a választott padló vagy fal dekoratív és igényes kialakításában, körültekintően válassza meg a hidegburkoló szakembert!

Kérjük, pontosan adja meg az e-mail címét, hiszen válaszunkat ide fogjuk küldeni!

Kérjük válassza ki, miben lehetünk a segítségére!

Kérjük, a lenyíló listából válassza ki, mely szolgáltatásunkkal kapcsolatban érdeklődik!
Kérjük, írja le miben segíthetünk!

Kérdése van? Hívjon minket:

FALAKY SÁNDOR

+36 70 451 1899

info@falakyestarsakft.hu

Hideg, meleg burkolással kapcsolatos
Referenciáink